Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, May 04, 2009

Syndrome NABAKA

Assalamualaikum...

I think the syndrome is 'exacerbating', again.

aaaAAAaaaAAAaaaaaaaaaaaaa (baca ala-ala tarzan lagi skalik)

Uhuhu bila cuti nak datang je, mesti syndrome tu mai balik.

Nak buat lagu mana nie?

On the other hand, I have difficulty uploading videos to the blog. Any ideas why this is happening?

Am wishing to share some video clips I adore.


left: momo; right: mimi (tiada kaitan dgn cik aimi rahman :P) they came into the family past a week after woman's day. Became my sleeping companion together with koko ( panda teddy bear yang agak besar untuk dimuatkan dalam gambar). As weird as it sounds, I'd feel odd waking up in the morning without them beside my pillow.

ps: ada satu lagi dalam family, bobo the gray elephant. tapi dia tak tidur dengan saya, dia tidur bilik lain, hostel lain. dia lelaki, jadi kenalah tidur dengan lelaki juga :P


pps: sebenarnya momo pun lelaki, tapi belum mumayyiz and baligh lagi, jadi boleh tidur dengan saya. kekeke

9 comments:

ayu jonas said...

"belum mumayyiz and baligh lagi"


hehehe, akak buat lawak ^^

sarahss said...

heeeee :P aah tau xpe ^__^

mokchique said...

....banyaknye makhluk berbulu duk sekatil ngan ko.....


kehkehkeh V*_*V

sarahss said...

heeeee

tula tarikan magnet aku kuat hahaha :P

BalQis said...

Hi Sarah,

Ana mish faahem...

sarahss said...

barukisuuuuuuu :P

Jamil said...

Are those cows or goats?

Or some other kind of animal?

maskedfacies said...

hahaha. nama aku jd nama patung ko. ish3.

蚵仔麵線Jeff said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社